top of page

Vi er Ida & Tone

Teamet

Tekstforfatter Ida Fjeldbraaten (f.1984) og Art Director Tone Humblen (f.1981) har jobbet sammen som team siden 2016. Vi liker å jobbe med både store og små prosjekter, har et strategisk utgangspunkt for kreativitet og tror at kreativitet som bygger på kunnskap skaper den mest effektive kommunikasjonen. 

87899-f9926-original.jpg
Erfaring

Tone Humblen (f.1981) er utdannet Art Director fra Westerdals og har jobbet i byråer som Try, Dinamo, McCann og Hausmann. Ida Fjeldbraaten er utdannet tekstforfatter fra Westerdals og har tidligere jobbet i NRK, i kommunikasjonsstaben på Det Kongelige norske hoff og i reklamebyråene Saatchi & Saatchi og Hausmann. 

Kunder

Vi har jobbet både med store og små annonsører og liker bredden det gir av utfordringer. Blant annet har vi jobbet med Mills, Statoil, Toyota, Visa, Rignes, Mental Helse Ungdom, Unicef, Aker Brygge, Glasmagasinet, Norgesgruppen og mange flere.

Heder og ære

Gjennom årene har vi sanket anerkjennelse både i norske og utenlandske kreative konkurranser. Vi kan nevne Best in Show på Gulltaggen 2018, to bronse i Cresta 2020, flere shortlists i Cannes Lions, flere gull i Eurobest, Gullblyanten, Gullmikken og Max marketing mix som noen av høydepunktene. I tillegg til dette har vi sittet i norske og internasjonale juryer som Cannes Lions Film, New York Festivals, Gulltaggen, Gullblyanten m.m. 

Kontakt

Tone Humblen

tonehumblen@gmail.com

+47 97013533

Ida Fjeldbraaten

fjeldbraaten.ida@gmail.com

+47 95843828

bottom of page